Avís legal

En compliment amb el deure d'informació recollit en article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, a continuació es fa constar:

1. DADES IDENTIFICATIVES: El titular del/s domini/s web és Carles Rabadà Garcés de Marcilla (des d'ara carlesrgm.com) amb correu electrònic de contacte: info@carlesrgm.com


2. USUARIS: L'accés i/o ús d'aquest lloc web de    carlesrgm.com    atribueix la condició d'USUARI, que accepta, des d'aquest accés i/o ús, els següents termes d'ús.

3. ÚS DEL LLOC WEB: www.carlesrgm.com    proporciona l'accés a articles, notícies, informacions i dades (en endavant, "els continguts") propietat de   carlesrgm.com.

L'usuari assumeix la responsabilitat de l'ús del web. L'usuari es compromet a fer un ús adequat dels continguts que   carlesrgm.com   ofereix a través del seu web i amb caràcter enunciatiu però no limitador, a no emprar-los per:

4. links

Com un servei als nostres visitants, el nostre lloc web pot incloure enllaços a altres llocs que no són operats o controlats per  carlesrgm.com. Per això    carlesrgm.com    no garanteix, ni es fa responsable de la licitud, fiabilitat, utilitat, veracitat i actualitat dels continguts d'aquests llocs o de les seves pràctiques de privacitat. Si us plau, abans de proporcionar la seva informació personal a aquests llocs web aliens a   carlesrgm.com, tingui en compte que les seves pràctiques de privacitat poden diferir de les nostres.
 

5. POLÍTICA D'ENLLAÇOS:

 Les persones o entitats que pretenguin realitzar o realitzen un hipervincle des d'una pàgina web d'un altre portal d'Internet al web de carlesrgm.com s'haurà de sotmetre a les condicions següents:

- No es permet la reproducció total o parcial de cap dels serveis ni continguts del lloc web sense la prèvia autorització expressa de carlesrgm.com.

- No s'establiran deep-links ni enllaços IMG o d'imatge, ni frames amb el web de   carlesrgm.com  sense la seva prèvia autorització expressa.

- No s'establirà cap manifestació falsa, inexacta o incorrecta sobre el web de  carlesrgm.com, ni sobre els serveis o continguts de la mateixa. Excepte aquells signes que formin part de l'hipervincle, la pàgina web en la qual s'estableixi no contindrà cap marca, nom comercial, rètol d'establiment, denominació, logotip, eslògan o altres signes distintius pertanyents a   carlesrgm.com, llevat autorització expressa d'aquest.

- L'establiment de l'hipervincle no implicarà l'existència de relacions entre carlesrgm.com i el titular de la pàgina web o del portal des del qual es realitzi, ni el coneixement i acceptació de  carlesrgm.com  dels serveis i continguts oferts en aquesta pàgina web o portal.

carlesrgm.com no  serà responsable dels continguts o serveis posats a disposició del públic a la pàgina web o portal des del qual es realitzi l'hipervincle, ni de les informacions i manifestacions incloses en els mateixos.

El lloc web de  carlesrgm.com  pot posar a disposició de l'usuari connexions i enllaços a altres llocs web gestionats i controlats per tercers. Aquests enllaços tenen com a exclusiva funció, la de facilitar als usuaris la recerca d'informació, continguts i serveis a Internet, sense que en cap cas pugui considerar un suggeriment, recomanació o invitació per a la visita d’aquests.

carlesrgm.com  no comercialitza, ni dirigeix, ni controla prèviament, ni fa propis els continguts, serveis, informacions i manifestacions disponibles en aquests llocs web.

carlesrgm.com  no assumeix cap tipus de responsabilitat, ni tan sols de forma indirecta o subsidiària, pels danys i perjudicis de tota classe que poguessin derivar de l'accés, manteniment, ús, qualitat, licitud, fiabilitat i utilitat dels continguts, informacions, comunicacions , opinions, manifestacions, productes i serveis existents o oferts en els llocs web no gestionats per   carlesrgm.com   i que resultin accessibles a través de   www.carlesrgm.com